Гледайте приключенската комедия „Опашати агенти“ от 12.30 ч., „Запознай се с нашите“ от 14.20 ч. и „Съдбовна Коледа“ от 16.30 ч. тази събота по NOVA

Романтичен киномаратон очаква тази неделя зрителите на NOVA. Старт поставя приключенската комедия на режисьора Раджа Госнел „Опашати агенти“. В лентата зрителите ще проследят приключенията на Макс, полицейско куче под прикритие. Ротвайлерът работи по случай на отвличане, при който е откраднато бебе панда. Смята се, че кучешка изложба, която се провежда в Лас Вегас, се използва като прикритие за контрабанда на животни. Въпреки че Макс е свикнал да работи сам, на него му е назначен човешки партньор, Франк. Двамата не успяват да постигнат съгласие за почти нищо, но когато е решено, че Макс трябва да се представя като изложбено куче, за да получи вътрешна информация за шоуто, Франк се забавлява от сърце, къпейки и подготвяйки кучето за неговата тайна мисия.

По-късно от 14.20 ч. ще се забавляваме с противопоставянето на Бен Стилър, който ще се сродява с Робърт Де Ниро в комедията "Запознай се с нашите". Комедийната лента на режисьора Джей Роуч, разказва забавната история на непохватния, но добронамерен Грег Фокър (Бен Стилър), който възнамерява да се ожени за любовта на своя живот – Пам Бърнс.

Той среща родителите й за пръв път на сватбата на сестра й. Досега му се е налагало да търпи само обидчивата си годеница, но ето че се натъква и на твърде загрижения й баща Джак (Робърт Де Ниро) – подозрителен бивш агент на ЦРУ. Фокър ще направи всичко по силите си, за да спечели сърцето на потенциалния си тъст, но дали ще се справи с тази задача с повишена трудност?

Популярността на комедията се дължи на изключителното актьорско присъствие на двойката Де Ниро – Бен Стилър. Двамата актьори не само се превъплъщават в интересните си роли, но съумяват да изградят една характерна неповторимост на своите герои. Филмът носи номинация за „Златен глобус“ за главна мъжка комедийна роля на Робърт Де Ниро и номинация за „Оскар“ за най-добра песен – „A Fool in Love“. 

Третото предложение за съботния ден е лентата „Съдбовна Коледа“ на режисьора Дейвид Уининг. Филмът разказва историята на петима гости, които са поканени да прекарат Коледа в мистериозна страноприемница. След трудна раздяла, Бен решава да закупи страноприемницата, в която той и семейството му са отсядали всяка Коледа, когато е бил дете. Според него това е мястото, в което се е чувствал истински щастлив и се надява по този начин да върне радостта в живота си. Останалите гости изглеждат случайно подбрани и сякаш нямат връзка помежду си. Всички те са получили покана за предплатен престой, но за тяхна изненада, тя идва не от този, от когото предполагат, а от непознато лице. Овдовелият музикант Джаспър мисли, че това е подарък от съпругата му, с която трябвало да прекарат последната си Коледа заедно. Разведената учителка Карън смята, че е спечелила ваканция от лотарията. Оуен, който живее в лос Анджелис вярва, че ваканцията е подарък от брат му, но най-изненадана е Сара, адвокат от Сиатъл, която е убедена, че е получила подарък ваканция от компанията, за която работи всеотдайно. С помощта на Бен, Сара разбира, че може би всички те са свързани от събитие в миналото, което ще промени живота им завинаги.

Не пропускайте романтичните и комедийни заглавия „Опашати агенти“ от 12.30 ч., „Запознай се с нашите“ от 14.20 ч. и „Съдбовна Коледа“ от 16.30 ч. тази събота по NOVA