Певицата говори в откровено интервю пред Мариян Станков Мон-Дьо

На Бъдни вечер пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп фолк певицата Емилия. Тя говори откровено за любовта, загубите, болката от смъртта на Феди Башур и какво й е дала и взела музикалната кариера.

„Със съпруга ми имаме голяма любов. Успяхме да си наредим отношенията въпреки предишните ни партньори. След катастрофата  ни казаха, че няма да може да имаме деца. Не искахме да приемем, че обичта ни няма да роди плод. Все пак стана чудо и така се появи Жоржина. Не я показваме от страх след трагедията, която преживяхме. Когато бяхме най-щастливи и споделихме радостта си, изгубихме Федката. Жоржина никога няма да го замени, но върна Жорж към живота. Той се беше отказал. Цял живот ще се бори с тази болка”, сподели звездата.

И допълни, че да си родител е много трудно. Спорим основно за възпитанието на децата. Жорж е лошото ченге, а аз доброто. Той много държи да учат. Имаме добри деца, но ни притеснява средата, в която живеят. Говоря за всички забранени неща - алкохол, балони, наркотици”, допълни Емилия.

ЕКСКЛУЗИВНО: Емилия и Жорж Башур - за първи път заедно в тв интервю след голямата трагедия

Тя коментира и дали съжалява за нещо относно кариерата си.

„Да влизаш в конфликти, когато си известна личност, е евтин ПР.Аз съм човек с достойнство. Младостта ми мина с Митко и Мария Димитрови. Уважавам тези хора като втори майка и баща. Не съм била съгласна с много неща, които са ми се случвали, докато бях във фирмата им, но е трябвало да си тръгна.  Не съжалявам за нищо, защото това ме е изградило като личност. Семейството ми виждаше, че не съм оценена. Бих искала тази фирма да се извини на майка ми, а не на мен. Сега се чувствам като герой, защото направих много популярни песни в последните години”, поясни Емилия.

На въпрос защо според нея Бог й е изпратил Жорж, тя отговори по следния начин:

„За да ме научи да бъда по-решителна, да вярвам в себе си. Той е труден характер, шарен като човек, много достоен. Нашата връзка е много дълбока”.

Целия разговор гледайте във видеото.