Дизайните рокли на марката са истинско пиршество за сетивата

Има ли по-женствена и красива дреха от роклята? Независимо, дали си търсите модел за специален повод или всекидневно удобство, Guess има какво да ви предложи. Дизайните рокли на марката са истинско пиршество за сетивата, отличават, впечатляват и отиват на всяка дама. Да се облечеш в подобно бижу е привилегия на тези, които ценят добрата визия и лайфстайл. Ето защо и на вас ви трябва поне една Guess рокля - а може би две или повече?

С Guess получавате иконична визия

Култовият бранд Guess е създаден през 1981 г. от четиримата братя Марчиано от Южна Франция и днес е популярен по цял свят. Събира в едно блясъка на Холивуд с нотки на френския шик. Предлага страхотни облекла и аксесоари, които изключително бързо набират толкова много фенове, че навлизат широко в магазините в редица държави. Роклите на марката въплъщават идеята на бранда - да облича дамите впечатляващо и класно. Независимо, дали ще изберете всекидневна, вечерна или парти рокля с логото на Guess, получавате отлична визия, с която няма да останете незабелязани. Пригответе се за погледи и въпроси като "откъде купи тази страхотна рокля?" Искате да се облечете по вашия начин със стилна рокля? Отговорът е Guess.

Разнообразни рокли за всеки повод и дама

Guess създава всякакви модели рокли, сред които определено ще намерите правилните попадения за своя стил и гардероб. Премиум роклите на марката са в цяла феерия цветове - от класическите бежов, черно, бяло, синьо, сиво, бордо до страхотни виолетово, жълто, зелено, оранжево, розово, сребърно и още. Десените са разнообразни - от изчистени, плисе, каре и точки, до шарен, флорален, щампа, животински, меланж.. Независимо, дали търсите къса, дълга или миди рокля, има ги във всякакви дизайни. Кройките са разнообразни, за да откриете тези, които най-добре подчертават достойнствата на вашата фигура - прилепнала, разкроена, права, уголемена. Деколтетата също за разнообразни - от щедри, до високи и прибрани, за да имате избор и да намерите своите. Материите са разкошни и красиви и стоят прекрасно, освен, че са съобразени със съответните сезони. Ленът примерно, е отличен избор за лятото, а кадифето толкова отива на хладните дни.

Какви модели дамски рокли Guess са актуални към момента?

Можете да разгледате страхотните предложения на марката тук: https://answear.bg/m/guess/tya/drehi/rokli. Изключително красиви и подходящи за празниците са моделите къси и миди рокли в червено и бордо, които елегантно подчертават достойнствата на фигурата и са в тематични цветове. Малката черна рокля е представена както в по-шикозни модели, така и във вариант за клуб и специална вечер, когато искате да приковете погледите с женственост в привидно приглушен формат. Златистите модели с дълъг ръкав до над коляното и с високо деколте са за дамите, които искат още блясък. Бохо мини роклите в небесно синьо с висока талия са за тези, които искат фееричност и свежо излъчване. Разкошното кадифе на късата рокля в мини формат с дълъг ръкав е просто пир за сетивата. За специални събития има супер мини рокля в черно с дълъг ръкав и стилизирана фигура на вълк в златно, която изглежда много красиво и шикозно. За ценителите на дългите модели има както класическото черно, така и други предложения като примерно разкошна маджента от кадифе с разкошни флорални мотиви. Плетени модели, разкроени

класически дизайни с плисе в долната част, рокли тип сако - Guess има по нещо за всяка жена. Посрещнете празниците и всеки делник, облечени впечатляващо и женствено. Заслужавате най-доброто, момичета!