Гледайте премиерния епизод от трети сезон на криминалния сериал тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Полицаи Луси Чен и Джаксън Уест работят последната си смяна като новобранци, докато на Нолан му остават още 30 дни. Професорът на Нолан се присъединява към него и Харпър, които патрулират по улиците на града. Целта на наблюдаващия ги е да направи проучване за книга, която тя пише за реформата в полицията. Докато патрулират, те получават спешен сигнал за изчезнало бебе.

Отвличане на сина на съдия в „Новобранецът“

Всички се опитват да намерят новороденото, откраднато от местна болница, като се надпреварват с времето. Бащата на бебето по-късно е открит, след като катастрофира с колата си, но се разкрива, че никога не е взимал бебето. След като главният заподозрян се е оказал невинен, полицаите насочват вниманието си към другите в списъка. Случайно попадат на следа, която ги отвежда до Рита Сисан, която е отвлякла бебето, след като собственото й е починало. Ще успеят ли Нолан и Лопес да убедят отчаяната жена да се откаже от чуждото бебе и как Харпър ще се опита да повдигне духа на полицай Нолан, гледайте в епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на трети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.