Това стана ясно от тяхно изявление

Отцепилите се общински съветници в четвъртък от групата на ПП "Възраждане" се обявиха за независими. Това стана ясно от тяхно изявление.

По думите им от петък, 9 февруари, Красимир Гълъбов, Севделина Петрова, Васил Драганов и Венци Стойчев са независими общински съветници до сформиране на група в Столичния общински съвет. 

Групата на "Възраждане" в Столичния общински съвет се разпадна

"Поради неразбиране на процесите в Столичния общински съвет от ръководството на групата на ПП „Възраждане“, се стигна до разпадането ѝ. Ние, напусналите групата, с цялата си отговорност съдействахме за отпушването на работата на съвета, водени от желанието си да работим за София и столичани, и решаването на техните проблеми, за което бяхме обвинени във всички смъртни грехове от бившите си съпартийци", заявиха още те в съобщението си. 

Припомняме, че в четвъртък партия "Възраждане" остана без група в Столичния общински съвет. Това се случи, след като четирима от съветниците гласуваха “за” кандидатурата на новоизбрания председател на СОС - Цветомир Петров от ПП-ДБ-СС. Колегата им Деян Николов ги определи като "предатели".

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase