Полицията във Велико Търново тръгва по петите на нови заподозрени в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA

След въздействащото начало на „Есента на демона“ в ефира на NOVA, нови мистериозни загадки заплитат разследването във втория епизод на криминалната поредица този четвъртък от 22:00 ч. Зловещото убийство на съдия Елдърова мобилизира полицията във Велико Търново, а аутопсията на жената ще разкрие шокиращи факти за миналото й, които ще озадачат криминалистите. 

Теодора Духовникова и Николай Николаев: В „Есента на демона“ показахме цялата красота на Велико Търново

Мия Язова (Теодора Духовникова) ще се натъкне на злокобна улика на ключово място във Велико Търново. Разкриването на тайнствен олтар, свързан със средновековния демон Асмодей, ще прикове вниманието на профайлърката и ще я накара да престъпи забраните, за да опита да разгадае стъпките на убиеца.

Премиерата на „Есента на демона“ напълни Двореца на културата и спорта във Велико Търново

След аутопсията и обиска на кабинета на съдия Елдърова, информация от последните дни на живота й ще разтърси не само полицаите, но и нейните близки. Тъмните й тайни ще поведат разследването в нова посока, а проведените разпити ще хвърлят съмненията не върху един, а върху няколко потенциални заподозрени. Ще се стигне ли до арести?

Теодора Духовникова и Владо Карамазов: В „Есента на демона“ героите ни са напълно променени

Междувременно един от полицаите от търновската полиция ще се впусне в двойна игра, въпреки строгата заповед на Тороманов (Мариан Вълев) подчинените му да работят единствено с екипа си. Ще има ли успех това начинание? Към какви следи ще доведат всички събрани до момента улики? Ще направят ли крачка напред в полицията или ще се заплетат още повече в мистерията? Какво ще се случи с Филип Чанов след стрелбата на Царевец? – разберете този четвъртък в 22:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.