Двубоят с Игор Шевадзуцкий е в събота

Кубрат Пулев говори на официалната пресконференция преди битката с Игор Шевадзуцкий на 30 март. Двамата ще излязат на ринга в "Арена София", след като Махмуд Чар се отказа заради контузия, пише gong.bg.

“Галата ще бъде зашеметяваща и много интересна за всички. Има много интересни боксови битки, които ще са интересни дори за хора, които не са чак такива фенове на бокса. Отделно брат ми ще играе срещу сериозен противник, аз също. Новият опонент е подготвен, играл е преди един месец. Благодарим, че прие нашата покана. С Махмуд Чар имаме насрочен мач за световната титла през септември месец, нека се възстанови и ще видим как точно ще се случи. Аз му пожелавам пълно възстановяване и пожелавам на всички бойци в самата гала да имат успех, да покажат най-доброто от себе си и естествено да направят всичко възможно да победят“, сподели Кобрата.

Големите битки: Братя Пулеви за предизвикателствата и критиката

"Убеден съм, че ще стане голямо шоу и голям боксов спектакъл. Убеден съм, че реално всички боксьори ще са доволни от постигнатото, за да може в крайна сметка да покажат кои са и какво могат. Това е спорт, боксови битки, и ние държим на спортсменството и се отнасяме с всички чужденци равностойно. Благодаря на всички! Радвам се, че мачът ще бъде тук в София и ще има грандиозна галавечер. Благодаря ви", допълни Пулев.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: gong.bg