Според показанията му рапърката го е обиждала заради теглото му и го карала да гледа как си разменя ласки с друга жена

Фотограф, който е работил за рапърката Меган дъ Стелиън, е завел иск срещу нея в съд в Лос Анджелис по няколко обвинения.

Емилио Гарсия обвинява изпълнителката, че го е принудила да гледа интимности между нея и друга жена, а скоро след това го е уволнила неправомерно. Фотографът също така отправя обвинения към рапърката, че като неин служител е бил малтретиран, засрамван заради теглото си и не е получавал справедливо заплащане. 

Съдят рапъра Тори Ланес за стрелбата срещу хип-хоп певицата Меган дъ Стелиън

След случката, по време на която е станал свидетел на ласките ѝ с друга жена в автомобил, "движещ се насред нищото" в Ибиса, Испания, Гарсия е бил предупреден никога да не обсъжда какво е видял. Тя освен това го е нагрубила заради излишните му килограми. 

В жалбата Емилио Гарсия посочва, че се е почувствал "смутен, унизен и обиден" от случилото се.

Алекс Спиро, адвокатът на 29-годишната Меган дъ Стелиън, каза, че тя ще оспорва в съда целящите да я злепоставят обвинения. 

Фотографът започва работа за рапърката, известна с парчетата си WAP и Hot Girl Summer, през 2018 г. В крайна сметка след протестите му срещу условията на труд през юни 2023 г., тя решава да спре да използва услугите му.

Американски рапър беше убит на концерт в Лос Анджелис (СНИМКИ)

Меган дъ Стелиън вече се прочу със скандал, когато канадският рапър Тори Ланес я простреля в крака след пиянско холивудско парти през 2020 г., за което беше осъден на десет години затвор миналото лято.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Елена Христова, БТА