Случаят е от Мадрид

Испански фен изгради в апартамента си истинско „светилище“ със сувенири от Тейлър Суифт и го показа на света точно преди концерта на мегазвездата в Мадрид, съобщи „Ройтерс”.

55-годишният Роберто Сантос се откроява сред останалите фенове на певицата с десетилетната си отдаденост на американската поп икона. Множеството подаръци, които испанецът е получил от нейния екип като признание за това, се оказали достатъчно да запълнят цяла стая, която Сантос нарекъл „Светилището на Тейлър“.

Песни на Тейлър Суифт в църквата: Как Германия привлича младите хора към духовния живот

Докато 34-годишната Суифт се подготвяше да изнесе концертите си от турнето „Eras” в Мадрид в сряда и четвъртък, Сантос, който ръководи лаборатория за зъбни протези в испанската столица, тържествено показа предметите, включително наградата на Суифт за платинен диск в лимитирано издание, снимки с автографи, записи и маратонки с имената на двамата.

„Понякога се събуждам през нощта, запалвам лампата, поглеждам вещите в „светилището“ за малко. Просто поглеждам, това ми дава спокойствие и отново заспивам“, разказва Сантос в едно интервю.

„За мен тя означава всичко, следя я отпреди 2011 година. Имах интуитивното усещане, че тя ще стане голяма звезда. Ако имах същата интуиция с лотарията, щях да съм богат“, шегува се Сантос.

Тейлър Суифт превзе класацията за сингли на списание „Билборд”

Той сподели, че когато е отишъл да гледа концерта ѝ в Дъблин през 2018 година, е бил единственият човек, пътувал два пъти от Испания за изява на Суифт. Сантос сподели, че след този случай мениджърският екип на Тейлър е включила него и съпругата му в ексклузивен списък с фенове и им изпраща подаръци и покани, включително изцяло платено пътуване до Лос Анджелис миналата година.

„Ако бях на 18 или 20 години, предполагам, че щях да полудея... но сега всичко е по-зряло и спокойно“, казва Сантос, който има татуировки на Тейлър Суифт на ръцете и глезена си. Той все още не се е срещал лично с нея. Внимателно планирана среща в Осло била отменена заради пандемията.

Сантос е особено благодарен на Суифт и нейния екип за това, че са помислили за по-възрастните фенове, както и за „ценностите, които е предала“ чрез своето изкуство.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Христо Кьосев, БТА