Тя коментира и София прайд фест

Ирина Флорин дна от знаковите певици на нашето време, чиито песни прескачат годините с лекота, а новите вече са станали част от музикалния ни свят, разказва за новата музика във времената на изкуствения интелект и София прайд в студиото на "Събуди се".

Ирина Флорин на една сцена със Саманта Фокс на 24 ноември

Певицата споделя, че синът ѝ е нейният най-близък човек.”Той всъщност е моя барометър. Той е човека, който ме осведомява за най-новата музика и който като направя някаква песен при първият мастер, ще каже: „не, това не е така, върни го”. Даже сега по повод на новата ми песен, два пъти ме връща да изпея ни нови фрази.Съобразявам се, защото е прав”, каза тя.

„Тези хора не избират какви да бъдат. Те се раждат създадени с много любов, родени с любов, отгледани с любов”, каза Флорин за ЛГБТИ+ общността. „Най-страшното е, когато родителите осъзнаят и видят, че децата са им такива, мнението на общността, на правилните. Те започват да се държат, да игнорират хората, да им показват, сякаш са направили нещо неестествено.Това е ужасно, защото тези хора живеят с това тегло цял живот”, добави тя.

Целия разговор вижте във видеото.