Антоанет Пепе, Ивайло Драгиев и Филип Лазаров призоваха да се гласува

В специалното изборно студио „Ти решаваш” по NOVA с водещ Анна-Мария Конова, инфлуенсърът Aнтоанет Пепе, авторът на автомобилния YouTube канал "Bri4ka" Филип Лазаров и Ивайло Драгиев, който заедно със своята съпруга Християна е автор на образователния канал "Айде БГ", коментираха темата как социалните мрежи могат да повлияят върху изборите на обществото и доверието, което може да се изгради или разруши.

Какви са акцентите в социалните мрежи в изборния ден (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Започнахме да правим влогове, за да се забавляваме, да създаваме интересни класации и да вдъхновим хората да прочетат някоя и друга книга. За това използваме свободата”, обясни Ивайло Драгиев от „Айде БГ”.

„При мен всичко започна като споделяне на истории от ежедневието ми, а по-късно започнах да снимам и видеоклипове. Политиците трябва да вземат примери от инфлуенсърите и да започнат да говорят на достъпен език, да показват какво правят и зад кулисите, да говорят на езика на младите хора, така че да има доверие към тях”, каза инфлуенсърката Антоанет Пепе.

„Ако трябва да сравним държавата с автомобила – то трябва да го сменим. Трябва винаги да изберем правилната кола, така е и в живота, и за изборите”, смята Филип Лазаров от "Bri4ka".

ВСИЧКО ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЧЕТЕТЕ ТУК

Целия разговор гледайте във видеото.

Редактор: Виктория Гетова