Благовеста Пугьова, Красимир Георгиев и Станка Желева с коментар по темата

Правото на глас е право, за което хората са се борили векове наред. Да не се възползваме от него е жалко, не би трябва да го пропускаме. Това каза социалният предприемач Благовеста Пугьова в ефира на NOVA. Тя добави, че приема гласуването и като задължение. „Колкото и да е трудно да се впишат мисиите на партиите с моето разбиране и философия как трябва да се развива една държава, ако продължаваме да сме активни с натрупване на критична маса, ситуацията ще се промени”, уточни тя.

Кръстю Лафазанов за ролите в театъра и живота

Според ултрамаратонеца Красимир Георгиев, когато човек гласува, помага на себе си. „Ако всеки си стои и мълчи, няма да се оправим”, добави той. По думите му, за да се развива, държавата трябва да е стабилна. „В момента всичко е на стоп. Страната ни има потенциал и трябва да върви напред”, каза още Георгиев.

Елена Петрова: Със своя вот младите хора залагат на бъдещето си

Станка Желева уточни, че когато човек не гласува, не може да се оплаква от политиците, които управляват. „Дори да няма партия, за която да гласуваш, има прекрасни хора в листите. Аз приканвам да се гласува за хора. Партиите морално се изхабиха. Залагайте на личности", призова Желева.  

ВСИЧКО ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЧЕТЕТЕ ТУК

Редактор: Валя Марева