Леонсия Докузова смайва със смелост и талант

Леонсия Докузова ще смае със смелостта и таланта си този вторник, 5 ноември, в „Ол инклузив“ по Нова ТВ. Русокосата дама съчетава успешно професиите на медицинска сестра и акробат/каскадьор. Тя е изключително крехка, а всъщност силна и смела жена, способна след нощно дежурство в „Пирогов” да отиде на представление и да изпълни рискования си номер без осигурителни въжета. 

И така повече от 20 години, Леонсия редува операционни зали с циркове, опера и дори екшън филми. Едно от най-големите й преживявания са снимките във филм със самия Жан-Клод Ван Дам. Тя изпълнявала сложни каскади, а Жан-Клод бил загрижен за нея заради високата степен на риск. Екшън-героят дори я поздравил специално за работата й.

Още един впечатляващ факт от историята на българката - работейки двете си професии, Леонсия успява да отгледа двама сина, вече млади мъже. Заедно с тях тя пътува и работи в Япония, Корея и Египет (където в някои празнични дни правят по седем представления на ден). 

Маги Халваджиян поканил Леонсия още преди месеци, преди да е стартирало шоуто. Тя казала, че с радост ще участва, само да е свободна от дежурство. Този вторник зрителите ще видят опасното й изпълнение високо над публиката, на обръч и без никаква подсигуровка. Лекарката, която дежурно присъства на снимките на шоуто, била доста притеснена, гледайки номера на Леонсия. Самата артистка обаче твърди, че височините не я притесняват, а едно от любимите й занимания е да катери високи сгради подобно на Спайдърмен, при това отново без осигурителни въжета.

В „Ол инклузив“ отново ще звучи любима българска музика – „Любовта без, която не можем“ на „Тангра“, но в изпълнение на Веселин Маринов. Той ще изпее и „Бяла тишина“ на „Щурците“ и Георги Минчев. Също така зрителите ще се посмеят с Петър (Рачков) и Павел (Зуека), които ще отказват алкохола; най-прецаканите стюардеси - Донка (Мария Игнатова) и Малинка (Мария Сапунджиева); най-смешната тройка кебапчета, както и още забавни номера и изпълнения.