Новият сезон на BIG Brother All Stars 2013 започва на 18 ноември

 

 Тази вечер от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ ще протекат последните и уникални по рода си Номинации за VIP Brother 2013. Съквартирантите ще продължат да се номинират „лице в лице“, но този път те ще могат да изберат участниците, които според тях трябва да останат в Къщата до самия финал на 16 ноември.

  Броени дни след края на VIP Brother 2013, в ефира на Нова ТВ ще стартира новото издание на BIG Brother ALL Stars. На 18 ноември Къщата ще отвори врати за новите атрактивни, известни и провокативни Съквартиранти, които ще бъдат посрещнати от плеймейткте Златка Димитрова и Златка Райкова. Кои ще бъдат следващите участници в BIG Brother All Stars 2013, ще разберете скоро, само по Нова ТВ.

  Тази вечер в Къщата предстои да се разиграе и последната Номинационна игра, наречена „Горе главата”. BIG Brother ще призове Съквартирантите да активизират своето въображение и бързи реакции в нестандартна игра на думи. Кои Съквартиранти ще проявят най-голяма съобразителност, предстои да видите тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат политикът Ангел Джамбазки, напусналият шоуто рапър Мишо Шамара, фолк певицата Кали и водещият Румен Луканов.

 Как ще се развият необичайните Номинации и кои Съквартиранти ще бъдат заплашени до последния момент от изгонване, ще разберете тази вечер от 20:00 часа в лайв изданието на VIP Brother 2013 в ефира на Нова ТВ.

Информация за най-актуалните събития и новини от Къщата на VIP Brother 2013 може да следите на сайта на шоуто: www.vipbrother.bg