Премълчаните истини излязоха наяве при номинациите лице в лице

По време на последните номинации в Къщата на Big Brother All Stars за този сезон Съквартирантите се номинираха открито - „лице в лице”. Явните и прикрити конфликти, добре известни на зрителите, вече излязоха наяве в епизода в сряда вечер по Нова ТВ. 

Изключение прави само Маги Желязкова, която влезе в списъка за изгонване „служебно”, тъй като се оказа капитан на изгубилия отбор при мисията „Лято по никое време”. Задачата, която беше приготвил Big Brother за обитателите на Къщата, беше повече от забавна. Те трябваше да покажат умения в носенето на коктейли, преминавайки през басейн с препятствия и още предизвикателства.

Останалите номинирани за изгонване са: Любомир Милчев-Денди, Киро Скалата, Златка Райкова и бургазлийката Златка Димитрова, която беше посочена еднолично от Главата на Къщата Ели.

До голяма степен изборът на всеки Съквартирант беше предизвестен. Киро и Денди номинираха Златките, а те - Киро и Денди. Изненадващи и забавни бяха номинациите на Лео и Финдо.

В коментарното студио също беше горещо. Гости на Ники Кънчев бяха тв водещата Вихра, бившият VIP Съквартирант Стойко Сакалиев, радио водещата Милена Златкова, журналистката Кристина Патрашкова и  миналогодишната участничка от Big Brother All Stars Стойка. Кристина Патрашкова, която е известна с това, че нарече България „държавата на Златките", тази вечер направи доста интересно изявление в подкрепа на двете плеймейтки. Ако не сте го чули, можете да го направите, като гледате епизода с номинациите в NovaPlay.

Кой ще бъде следващият изгонен от Big Brother All Stars, ще разберем в понеделник, а дотогава следете епизодите на шоуто, за да не пропуснете случващото се в Къщата.