Гледайте благотворителния концерт за „Българската Коледа” на 25 декември

Нова ТВ вече е подготвила коледни подаръци за своите зрители - богата филмова програма, музика и забавление през празничните дни. 

Един от най-важните акценти в програмата ще бъде благотворителната инициатива на президента Росен Плевнелиев „Българската Коледа”. За първи път Нова ТВ ще излъчи благотворителния концерт на 25 декември, 20.00 ч., на живо от Народния театър „Иван Вазов”. Тази година Нова ТВ подкрепя каузата в още по-голяма степен, като дава ефира си за финалния концерт, а най-обичаните и популярни лица на медията ще бъдат неизменна част от живото предаване.

За празничната атмосфера в ефира на Нова ТВ ще допринесе и богатата филмова и музикална програма. Истински вълшебен дух на Коледа и Бъдни вечер ще донесат двете части на филма „Невърленд” с участието на Кийра Найтли, Чарли Роу и Ана Фриъл. Историята пренася зрителя във вълнуващо пътешествие назад във времето – от епохата на карибските пирати през Лондон по времето на Дикенс до един увличащ свят на чиста фантазия.

Пътешествие из различни сюжети, времена и емоции ще предложат и другите филмови заглавия в празничните дни – комедията „Снежни кучета” на Бъдни вечер, „Да преживееш Коледа”  с участието на Бен Афлек и Кристина Апългейт, „Да откраднеш по Коледа”  с Тони Данза и Лиа Томпсън, „Аз, ти и Дюпри”, където в главните роли ще видим Оуен Уилсън, Кейт Хъдсън и Майкъл Дъглас, анимационната трилогия на „Алвин и чипоносковците” и други ще бъдат неизменна част от  коледната атмосфера. За меломаните Нова ТВ ще излъчи концерт на канадския изпълнител Майкъл Бубле, а така също и концерта на новия дом на българската музика – BG Music Channel.

Очаква ви Весела Коледа и много изненади с програмата на Нова ТВ.