Тризначките Вяра, Надежда и Любов в Дикoff от 16.00 ч. по Нова ТВ

Благоевградските стихии Вяра, Надежда и Любов Станчеви ще се развихрят в студиото на Дикoff в събота от 16.00 ч. по Нова ТВ. За какво се борят и какво ги тревожи напоследък? „Три сестри” по Сашо Диков. Чехов да не гледа.

Специалният пратеник на предаването – Сашо Диков – продължава обиколките си във и около парламента. Как идват депутатите на работа? И кой се опита да се измъкне от Стажанта по криволичещите коридори на властта?

Тази събота в предаването ще гостуват три 16-годишни момчета с големи сърца, които са решили да похарчат джобните си пари по нетрадиционен начин. 

Нешка Робева между делото „Октопод” и премиерата на поредния й спектакъл. Какво представление гледаме напоследък в държавата и остана ли с какво да се гордеем? За новите идеи, които подкрепя, новите хора, с които се обгражда и непримиримостта на характера.

Какво става с българския спорт и какво ни липсва във футбола? Валентин Михов на живо в студиото на Сашо Диков. 

Как живеят близките на единствената жертва, която България даде в атентата в Бургас през юли 2012? В родното село на Мустафа Кьосов – Юруково – една чешма напомня за него. Останалото е международна политика.

Какво означава да си успял човек в България и какво коства - интервю с легендата Митко Димитров-Пайнера.

Всичко това в предаването Дикoff в събота от 16.00 до 19.00 ч. по Нова ТВ.