Редът в Къщата се променя тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ

За първи път в сезона на риалити звездите Big Brother ще изгони едновременно двама Съквартиранти в лайв изданието тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ. Номинираните Маги Желязкова, Кирил Вълчев, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще се опитат да спечелят подкрепата на феновете, която е решаваща за оставането им в Big Brother All Stars 2013.     

Преди това обаче ще видим номинационната мисия на Маги Желязкова „Електрическа крушка”. В тази задача всеки един от Съквартирантите има специални колани с кабели. В хола са поставени предварително табели, като всеки участник отваря по една. На всяка табела има надпис с текст, цитат на някой от звездите в Къщата. Целта е Маги да познае репликите на кого са и така по верижен път се свързват кабелите с табелите. При верни отговори електрическата крушка, която се намира в средата между табелите, ще светне.

Освен тази електрическа крушка Маги може да спечели за Къщата и коледно осветление. Повече кадри от мисията вижте в галерията тук. 

Също така довечера Къщата ще се сдобие с чудодейна напитка, която ще повлияе благотворно на всеки един от Съквартирантите. Отварата, наречена „Кирлексир“, ще е част от задачата на номинирания Киро Скалата. Тя ще доведе до серия комични ситуации, в които фитнес гуруто ще трябва да увери звездите в невероятните свойства на „Кирлексир“-а.

Освен че повишава доброто настроение и интелекта, вълшебната напитка ще създаде искри между Райна и Финдо, които сами ще усетят действието на любовния еликсир. Златка Райкова ще подобри настроението си, а Ели Владкова ще се сдобие с по-добра памет от всякога. 

Като истинска домакиня Златка Димитрова получи предизвикателството да внесе промени в Къщата. Плеймейтката ще трябва да убеди Райна да спи до Денди, въпреки всеобщата борба срещу неговото хъркане. Певицата ще трябва да се пренесе в семейния апартамент, където да съжителства за известно време с интелектуалеца. Тази вечер Хининус ще прояви лош нрав и също ще попадне под прицела на бургазлийката. 

Дали промените на Златка ще бъдат добре посрещнати от останалите звезди и как Маги ще освети Къщата? Кои двама Съквартиранти ще напуснат шоуто зрителите ще научат по време на елиминациите от 20.00 ч. по Нова ТВ. Повече за епизода довечера вижте в трейлъра.