Той, Любо Киров и Дивна ще посрещат най-талантливите пеещи деца

Веселин Маринов се присъединява към журито на шоуто „Големите надежди”, което започва на 12 март по Нова. Той, Любо Киров и Дивна ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България - това стана ясно по време на официална медийна премиера с участието на продуцента Маги Халваджиян и целия екип, които представиха новите лица в едно от най-забавните предавания в ефира на Нова тази пролет.  

За обявяването на Веселин Маринов водещият Драго Симеонов получи безценна помощ от една истинска голяма надежда – малката Ахинора. Тя влезе в ролята на негова асистентка и доказа, че малките таланти заслужават своето място на голямата сцена. 
 
Шеметна футболна кариера – затова мечтаел като дете Веселин Маринов, третият член на журито на „Големите надежди”. Той бил най-изявеният и запален спортист в класа, играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели Градското първенство. Другата му голяма любов обаче – музиката, надделява над футболното увлечение. 

Кои ще бъдат първите надежди, които той, Любо и Дивна ще посрещнат на голямата сцена, зрителите ще видят при старта на „Големите надежди” на 12 март в 20.00 ч. по Нова.