Гледайте предаването с водещ Сащо Диков днес от 16.00 ч. по Нова

Предаването „Дикoff” по Нова представя омбудсмана Константин Пенчев, футболния мениджър Лъчезар Танев, професор Драгомир Драганов, дизайнерката Невена Николова и разказа на Миролюба Бенатова за българските лекари, избрали да работят в чужбина. От парламентарната разходка на Стажанта зрителите ще научат какви са настроенията в кулоарите на парламента след дългата почивка и две седмици преди евровота. 

Какво му трябва на едно момиче, за да покори света? Отговорите водещият ще потърси от моделиера Невена Николова. В студиото ще гостува и омбудсманът Константин Пенчев, който ще отговори колко е трудно да останеш независим, докато играеш ролята на обществен защитник, и какво коства да си положителният герой в „страшния” филм.

Само месец преди Световното първенство в Бразилия Сашо Диков ще разговаря с един от най-успешните ни футболни агенти Лъчезар Танев. И още - Миролюба Бенатова представя: „Лекари зад граница”. Откровен разказ за българските лекари, изправени пред сложния житейски избор да останат или да заминат. 

В предаването тази седмица зрителите ще видят и разговор с проф. Драгомир Драганов, който избра да гостува на Сашо Диков след поредицата скандали около него в последната година. 

Гледайте „Дикoff” днес от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.