Певицата разказа за емоциите си в Къщата в „На кафе”

„Мисля, че Емо ще спечели Big Brother All Stars”, заяви при гостуването си в „На кафе” певицата Бони, която е първият Съквартирант, напуснал шоуто при елиминации. Сред плюсовете на Емил Каменов тя отбеляза, че е „много е забавен и много е весел”, а темата за агресивността му се преекспонира.

„Нито можеш да правиш скандали, нито създаваш интриги, затова не си намери мястото там” – така са коментирали приятели на Бони нейното изгонване и тя напълно възприема тяхното твърдение. „Нямах време и не успях да покажа най-доброто от себе си”, смята Бони. Въпреки това тя мисли, че се е „променила положително” и „не е бягала от себе си” в сравнение с предишния сезон на VIP Brother.

Певицата коментира и ситуациите в Къщата, които според коментаторите на шоуто са накарали хората да не гласуват за нея.

„Имам свои принципи, така съм възпитана, а не защото приятелят ми е толкова ревнив”, сподели Бони относно отказа си да спи в едно легло с Боби Турбото по времето, когато двамата бяха оковани заедно. Певицата отрече да е пренебрегвала Пламена и да е имала по-специално отношение към Петя Буюклиева. Тя разкри, че е полагала грижи и за Пламена, докато е била на „Бунището на звездите”, и това може да се докаже със записи.

Подробности може да видите във видеото тук, а целия разговор с Бони гледайте в „На кафе” в NovaPlay

Не пропускайте да видите как ще се развият отношенията в Къщата след излизането на Бони в епизода на Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.