Гледайте комедията „Бевърли Хилс Чихуауа” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Пейпър Перабо и Маноло Кардона ще се влюбят един в друг, подмамени от своите домашни любимци, в комедията „Бевърли Хилс Чихуауа” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Основното задължение на красивата  чихуауа Клоуи е да се показва от чантата на господарката си – богатата наследница Рейчъл (Пайпър Перабо).  Подобно на своята собственичка, която се държи високомерно с обикновените хора, Клоуи не обръща внимание на простосмъртните кучета. Нейното поведение разбива сърцето на Папи, четириногия любимец на мексиканския градинар в имението на Рейчъл.

Нещата се променят коренно, когато Рейчъл е на почивка в Мексико, а по невнимание разглезената Клоуи се изгубва по опасните улици на Мексико Сити. Сега тя трябва да разчита на добрината на уличните кучета, за да оцелее. Ситуацията става още по-опасна, когато красивата чихуауа попада в подземния свят на кучешките боеве. Нейната господарка Рейчъл пък преглъща своята надменност и се обръща към мексиканския градинар Сам (Маноло Кардона) за помощ в издирването на Клоуи. Докато обикалят опасните улици на Мексико между двамата възниква близост.

Но дали ще успеят да открият Клоуи, ще разберем в „Бевърли Хилс Чихуауа” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.