Катето Евро поиска да напусне Къщата заради Славков, не пропускайте Big Brother All Stars в момента по Нова

Две седмици след старта и две седмици преди края на Big Brother All Stars се проявиха някои от добре познатите от предишния сезон привички на Тодор Славков. В началото на формата той даде обет да „бъде нов човек“, помагаше в домакинството, спортуваше и участваше активно в живота в Къщата. 

Последните дни обаче Съквартирантите не могат да познаят колоритния си приятел, който се заяжда и не ги оставя да спят до късно вечерта. В епизода довечера зрителите ще видят как Катето Евро и Христо Трифонов ще се опитат да предотвратят последващи изблици на Татовия внук. Същевременно Петя Буюклиева ще изненада неприятно всички, защото тя ще му разкрие заговора, като ще се опита да извлече дивиденти от това.

Новата седмична мисия „Кое е числото?” отново предизвиква Съквартирантите. Когато чуят имената си, те разполагат с 20 секунди, за да стигнат до тайната стая, където на плазмата се появява логото на Big Brother, а задачата им е да преброят колко пъти са го видели. Катето и Тодор ще играят като отбор, но актрисата ще трябва да брои за двама, защото той непрестанно ще я разсейва. Това ще бъде началото на конфликта между двамата. Финалът стана достояние на зрителите по време на предаването в понеделник, когато Катето Евро пожела да напусне Къщата заради неговото поведение. 

Какво провокира Big Brother да отправи последно предупреждение към Тодор Славков - гледайте в Big Brother All Stars в момента по Нова.