Mожете да подкрепите кампанията „Българската Коледа” със SMS на 1117 или обаждане на 0900 1117 на цена 1 лев

Благотворителната инициатива в подкрепа на българските деца „Българската Коледа” се провежда за поредна година под патронажа на президента Росен Плевнелиев. Тази година „Българската Коледа” е ориентирана предимно към деца с вродени заболявания, обясни в „На кафе” Анна Мари-Виламовска, секретар на Президента по въпроси на здравеопазването. 

„Българската Коледа е най-истинската кампания, защото виждам тези родители, които благодарение на нея запазват най-ценното в живота си”, коментира телевизионната водеща Радина Червенова, която е едно от лицата на инициативата. „Всички успехи на кампанията са всъщност успехи на нашите дарители, защото „Българската Коледа” - това са всички нейни дарители”, подчерта още Анна Мари-Виламовска. 

Във видеото от „На кафе” вижте какво още разказаха двете дами за тазгодишното издание на кампанията, която Нова подкрепя и тази година. 

Можете да подкрепите „Българската Коледа”, като изпратите SMS на 1117 или се обадите на 0900 1117 от стационарен телефон. С всяко обаждане или SMS помагате с 1 лев на дете в беда.