Гледайте „На кафе” в четвъртък от 9.30 ч. по Нова

В четвъртък в предаването „На кафе” по Нова зрителите ще научат кои са най-нестандартните и шантави подаръци, добили популярност в последно време. Ще разберем какво е „тенисосгъвачка” , „стелки за порастване” и „ваза за крещене”.  Освен тези нестандартни идеи, зрителите ще получат и ценни съвети кои са подходящите подаръци за важни житейски събития, оставащи за цял живот. Ще разберем какви бижута по какви поводи се подаряват, както и кога е подходящо да се подаряват икони и талисмани за любов.

В Деня за защита на децата, жертва на агресия, представители на фондация Анимус ще разкажат за техните инициативи, насочени срещу насилието към подрастващите. Актьорът Георги Низамов, който наставлява звездите за техните превъплъщения в „Като две капки вода”, пък ще разкаже на Гала за своя нов проект.

Специалният гост в „На кафе” ще бъде певицата Джина от „Трамвай № 5”, която ще разкаже новости от личния си живот и защо е подкрепила двете си дъщери да тръгнат по нейните стъпки. Джина ще се развихри и в кухнята на предаването, за да сподели със зрителите любимата си рецепта.

Какво ще сготви Джина, ще разберем в „На кафе” в четвъртък от 9.30 ч. по Нова.