Гледайте специалните летни издания на Национална лотария в събота по Нова

Тази седмица екипът на Национална лотария мина и през град Плевен, за да провери как Соня Хинова е използвала своята печалба от 18 000 лева и какви свои мечти е сбъднала. 
Щастливката участва в предаването на 28 февруари 2015 г. Още преди да започне играта, в която участва – „Сейфове“, Соня заявява пред водещия Захари Бахаров, че има желание да помогне финансово на дъщеря си, която скоро си е купила къща в Брюксел. Там тя живее със своя съпруг и двете си деца. 

След участието си в предаването на Национална лотария и спечелването на 18 000 лева Соня сбъдва една своя мечта - помага на дъщеря си, която с парите прави ремонт на новата къща. Купува нова и много модерна кухня, нови електроуреди и други необходими за дома неща.

„Мисля, че Националната лотария е едно незабравимо преживяване. Дано на повече хора се случи“, с усмивка на лице Соня отправи своето пожелание към всички участници.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария, в които ще видите как печалбите от предаването променят живота на късметлиите, всяка събота през юли от 19.30 ч. по Нова.