Гледайте приключенския екшън „Лара Крофт: Томб Рейдър” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Звездата Анджелина Джоли се превъплъщава в най-известната в света героиня от видео игр, за да спаси света в приключенския екшън „Лара Крофт: Томб Рейдър” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. В лентата на ветерана във фантастичния жанр Саймън Уест Джоли си партнира с британеца Даниел Крейг и баща си Джон Войт.

Член на богато аристократично семейство, Лара Крофт е „Томб Рейдър”. Тя колекционира древни артефакти от руините на храмове и градове по целия свят и няма нищо против да се подлага на смъртоносни опасности, за да се сдобие с тях.

Планетите от слънчевата система се събират в планетарно изравняване, което се случва на всеки 5000 години, а тайно общество, наречено илюминати, търси талисман, който дава на притежателя си способността да контролира времето. Илюминатите се нуждаят от часовник-ключ, който да им помогне в издирването, но се налага да намерят талисмана веднага или да чакат до следващото планетарно изравняване.  Лара случайно открива този ключ, а те го задигат. Като научава за скритите им цели, единственото, което й остава, е да вземе ключа, да открие и унищожи талисмана, преди илюминатите да се доберат до него.

Дали Лара ще успее да се справи с илюминатите и да спаси света, ще разберем в приключенския екшън „Лара Крофт: Томб Рейдър” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.