В рубриката „Хвани ме, ако можеш” на детектора на лъжата застава Бисер Миланов–Петното в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Люси Дяковска от журито на X Factor ще бъде централен гост в предаването „Комбина” тази неделя по Нова. Пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева тя ще разкрие най-тежките моменти, през които премина през последната година. Зрителите ще научат защо чаровната изпълнителка от No Angels не иска повече да се влюбва, как планира да стане майка, преди на навърши 40 години и накъде върви кариерата й.

Гост в студиото ще бъде и вицепремиерът Меглена Кунева. Само няколко дни след стрелбата на границата, тя ще отговори ще се превърне ли страната ни в гореща точка за бежанците и кога ще бъдем част от Шенген. Водещите ще търсят отговор и на въпроса ще се разпадне ли Реформаторският блок. 

И още в предаването: защо световните издатели на „Плейбой” решиха от март 2016 година да обличат своите модели? Как най-известното мъжко списание реши да направи неочакван завой? На тези въпроси ще отговорят едни от най-известните плеймейтки у нас – Златка Димитрова и Елена Кучкова. Издателят на „Плейбой” за България Мартин Захариев също ще коментира темата. 

Възможно ли е една жена да спечели томбола от сладкарница и наградата да е силиконов бюст? Оказва се, че не само е възможно, но това се случва в Сливен с млада жена, която вече има нови гърди, направени в клиника в Одрин. Предаването ще покаже репортажа на Мария Христова и Емилияна Китанова, които се срещнаха с наградената. 

Прототипът – сводник от новия филм на Камен Калев „С лице надолу” проговаря за първи път пред Мария Йотова. Как един испанец става сводник в България, но работи за испанската полиция? В кого се влюбва и как завършва тази любовна история? Зрителите ще научат също как режисьорът Камен Калев се е представял за колега сводник при подготовката на филма.

В рубриката „Хвани ме, ако можеш” на Надежда Узунова на детектора на лъжата застава Бисер Миланов–Петното. Провокаторът от протестите срещу Орешарски ще отговори колко пари е взел от протестите и от Бареков, както и защо не се отказва от идеята да бъде фактор в развитието на България. 

Гост в студиото ще бъде и режисьорът Андрей Слабаков. Той ще коментира най-актуалните теми, свързани с предизборните страсти, бежанците и, разбира се, шоуто VIP Brother, в което е участвал, а сега участва жена му Ернестина. Как добрата жена може да направи от мъжа човек, както се шегува напоследък Слабаков, каква е тайната на дългия и страстен брак и какво е взела от характера на родителите си красивата и напориста дъщеря Йоанна.

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”