Криско и Станимир Гъмов са сред гостите в предаването тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Централни гости в предаването „Комбина”  по Нова тази седмица ще са водещите на „Здравей, България” – Ани Цолова и Виктор Николаев. През погледа на двете емблематични лица на сутрешния блок, ще научите за трудностите и големия професионализъм, който седи зад всяко начало на деня в 6.00 сутринта. Очаквайте един разговор за нивото на българската журналистика, за световния хаос и кой се страхува да бъде свободен.

Може ли глухите хора да започнат да общуват наравно с обществото? Вижте една уникална платформа, която ще им даде този шанс. Краси Боев се срещна с автора на проекта – Ашод Дерандонян.

Kриско – любимецът ментор в музикално шоу №1, ще гостува на Лора Крумова и Галя Щърбева, за да разкрие как за една година промени отношението на хората към себе си, след като участва в „Като две капки вода” и X Factor.

Станимир Гъмов, актьорът-финалист на VIP Brother, гостува в „Комбина”, за да отговори на горещите въпроси: Възможна ли е любовта между него и Преслава, която пламна в Къщата? И бяха ли измислени техните чувства и как ще се развие връзката им сега?

Седмица след атентата в Париж „Комбина” отива на петъчна молитва в джамията в Пазарджик. Галя Щърбева посети града на бурките, за да види какво е настроението там след кървавия 13 ноември. Страхуват ли се обикновените граждани в града, какво правят последователите на Ахмед Муса и проповядва ли се джихад в България?

Как видя последните трагични събития в Париж една мюсюлманка от България и защо избра Швеция за нова родина? Едно скайп интервю с българката Милена, която прие исляма на 33 години и стана Иршад.

Миролюба Бенатова представя: Повелителят на мостовете - трета част от поредицата „Българи от Америка” 

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” тази неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”.