Не пропускайте екшъна „Каубои и извънземни” от 20.00 ч. и комедията „Прелъстен и изоставен” от 22.20 ч. по Нова

Харисън Форд, Даниел Крейг и Оливия Уайлд се забъркват в невероятна история в екшъна „Каубои и извънземни” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Лентата, режисирана от Джон Фавро и продуцирана от Стивън Спилбърг, отвежда зрителите в Ню Мексико, годината е 1875. Странник без спомен за своето минало попада в пустинния град Абсолюшън, където хората са недружелюбни и излизат на улицата единствено по заповед на полковник Долархайд. Истинският ужас в градчето обаче настъпва, когато извънземни се спускат от небето и започват да отвличат един по един жителите от селището. Странникът, който доскоро е отхвърлян, сега е единствената надежда за спасение.

Неделната кино вечер продължава с Джейсън Сeгaл, Кристин Бел и Мила Кунис, които са звездите в романтичната комедия „Прелъстен и изоставен” от 22.20 ч. по Нова. Филмът разказва за композитор на филмова музика, който изненадващо е зарязан от приятелката си и в отчаянието си решава да отиде на почивка на Хаваите. Бившата му приятелка обаче е отседнала в същия хотел и то с новото си гадже, което провокира серия комични ситуации. 

Не пропускайте филмите в неделната кино вечер – „Каубои и извънземни” от 20.00 ч. и „Прелъстен и изоставен” от 22.20 ч. по Нова.