Не пропускайте „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

В четвъртък в предаването „На кафе” по Нова зрителите ще научат подробности за най-модерния метод за лечение на почти всички болести на чревния тракт и автоимунни заболявания. Гост на Гала ще бъде доктор Чавдар Ботев – един от малкото специалисти, които прилага новата терапия в България, а пациенти ще разкажат за резултатите на лечението върху тяхното здраве.

Мария Сапунджиева, Влади Въргала, скулпторът Ставри Калинов, режисьорът Борис Панкин и Орлин Горанов ще се включат живо в предаването от най-новия арт център в София, за да разкажат за неговата програма и кави представления готвят за своята публика.

Следващата седмица, във вторник, „На кафе” ще отбележи седем години от завръщането си в ефира на Нова телевизия, което прави общо 12 години на екран. Екипът има предизвикателство към всички зрители - запишете кратко видео с времетраене до една минута с послание за рождения ден на предаването и го изпратете на Facebook страницата на предаването. Бъдете креативни, забавни и нестандартни, а най-интересните видеа ще видите на живо в „На кафе“ на 16 февруари. Изпратените в инициативата видеа ще бъдат достъпни на уеб платформите на Нова Броудкастинг Груп, както и могат да бъдат показани в ефира на Нова телевизия.

Гледайте „На кафе” в четвъртък от 9.30 ч. по Нова.