Известният кулинар разкри подробности за третия сезон на ресторантьорското риалити при гостуването си в „Комбина”
„Кошмари в кухнята” е социален феномен. Не се познавам с хората, в чиито заведения отивам. Това са реални хора като мен със своите проблеми, които се мъчат всеки ден. Ставаме си изключително близки през времето, което прекарваме заедно. Аз се явявам огледало за тях и бизнеса им”, сподели шеф Иван Манчев в „Комбина” за новия сезон на ресторантьорското риалити, чийто трети сезон започва на 10 март, четвъртък, от 21.00 ч. по Нова.
„Много хора не осъзнават колко труден е нашия бизнес. Той е изключително труден и скъп откъм инвестиция”, смята шеф Манчев. Основният проблем според него е, че 80% от ресторантите в България са унифицирани и нямат собствен характер. „Собствениците не се променят, карат в една равнина и чакат нещата да се променят, а не осъзнават, че за да се променят, трябва да се трансформираш сам”.
„Доволен съм, че влюзох в телевизията, за да покажем какво представлява професията ни. Показахме, че тази професия е за хора професионалисти", добави известният кулинар.
Какво разказа още шеф Манчев за новият сезон на „Кошмари в кухнята” и за ресторантьорския бизнес, гледайте във видеото.
Не пропускайте трети сезон на „Кошмари в кухнята” – от 10 март, всеки четвъртък, от 21.00 ч. по Нова.
Следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.