Консултациите с екипа на ПРОМЯНАТА продължават в страната след успешните срещи със социални предприемачи в София

На 12 и 13 април в София се проведоха първите информационни дни в конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА – съвместна инициатива на Нова Броудкастинг Груп и фондация „Промяната” (част от мрежата на международната фондация Reach for Change). 15 социални предприемачи от София, Троян и Велико Търново представиха своите интересни и обещаващи проекти, като получиха обратна връзка и препоръки от екипа на ПРОМЯНАТА.

След успешните срещи в София, консултациите продължават в страната – на 19 април в Стара Загора, на 20 април в Бургас, на 22 април в Плевен и на 25 април в Русе.

Срещите са отворени и без предварително записване. Всеки заинтересован може да посети представянията в страната, да научи повече за конкурса и да зададе своите въпроси. Подробности, включително точните часове и места на инфо дните в страната, можете да откриете на Facebook страницата.

И ТИ може да си ПРОМЯНАТА – кандидатствай в новия конкурс за социални предприемачи до 20 май 2016 г. чрез регистрация и онлайн формуляр тук.