Темите и гостите в предаването тази неделя от 16.00 ч. по Нова

Предаването „Комбина” тази неделя по Нова е под влиянието на емоциите от абитуриентските балове. Гости на водещите Галя Щърбева и Лора Крумова са една майкa и порасналото й момиче – Гала и Мари, която също празнува завършването на училище. Двете ще сподели своите размисли по повод радостното събитие, а водещата на „На кафе” ще разкрие как се e чувствала на бала на своето пораснало дете.

В своята рубрика „Къси разкази” Мария Йотова пък ще отведе зрителите на един друг бал на зрелостници в село Рибново, където думите „абитуриентки” и „забрадки” влизат в сложно съчетание.

На фона на абитуриентските вълнения тълкуването на конституцията изглежда доста суховато, освен ако не го прави Георги Първанов. Ще се кандидатира ли той за трети мандат и ще обърка ли политическите сметки в ляво и дясно- коментар на гпоразяващата уста Татяна Дончева.

Д-р Мирослав Ненков и актрисата Радина Думанян, която изпълнява ролята на главната героиня от „Откраднат живот”, влизат в действие по време на истинска операция пред погледа на Краси Боев.

Последното пътуване на Людмила Живкова - ще се разплете ли мистерията?

Водещите на „Като две капки вода” Зуека и Рачков в нова роля.

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” в неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”.