Темите и гостите в предаването с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева днес от 16.00 ч. по Нова

В предаването „Комбина” тази неделя по Нова централни гости са актрисата Марта Вачкова и рапърът Явор Янакиев – 100 Кила. Броени часове преди сблъсъкът им на грандиозния финал на „Звездни стажанти” двамата ще разкрият пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева какво са научили за себе си в риалити формата на Нова и как ги е променило шоуто.

Босът на „Звездни стажанти” Стефан Шарлопов също ще се включи в предаването от квартала на богатите в Созополис в един разговор за милиони, подкупи и власт.

След големия си успех на турнира „Ролан Гарос” българската тенис звезда Цвети Пиронкова разкрива в ексклузивно интервю с Лора Крумова цената на постиженията на корта и в личния си живот.

Политикът Волен Сидеров ще разкрие своя личен катарзис в разговор за случилото се с него след събития в НАТФИЗ и съдебните дела.

Миролюба Бенатова представя: Мама, мама и аз. Историята на еднополово семейство в страната на хомофобията.

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” в неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”.