Ударна доза спортно забавление предлага специален подсайт и много изненади

Gong.bg, част от Нова Броудкастинг груп, отбелязва старта на горещото спортно лято със специален подсайт, посветен изцяло на най-дългоочакваното събитие – UEFA EURO 2016.

През месец юни и юли феновете на професионалния футбол ще могат да гледат на живо всички мачове от първенството в HD качество, съвсем свободно, независимо къде се намират. Специалната подстраница на Gong.bg предлага достъп до ексклузивно спортно съдържание, актуална и подробна информация, видео, анализи, пълна програма и  резултати.  За всеки отбор феновете ще могат да открият и отделна секция, с богато съдържание за любимия си тим, участващ в първенството – история, последни новини, къде и на кои стадиони играе.

По време на UEFA EURO 2016 екипът на Gong.bg ще следи мачовете и ще подготвя кадри от най-горещите моменти от всяка среща, а те ще са достъпни за повторно гледане от онлайн потребителите.

В деня на официалното откриване на европейското първенство по футбол, 10 юни, Gong.bg дава старт на серия игри за футболни ценители:

- „Гол на деня” – всеки ден редакторският екип на Gong.bg избира топ 3  от головете на деня, като онлайн потребителите могат да гласуват за тях.

- „Играч на мача” – в началото на всеки мач феновете могат да избират играч на мача – и от двата отбора.

- „Gong.bg Quiz”– въпроси за напреднали. Следете повече на Gong.bg.

Всички подробности за EURO 2016 следете на euro2016.gong.bg