Гледайте риалити сериала във вторник, сряда и петък от 22.00 ч. по Нова

Неканени гости провокират приятелите от риалити сериала „София – Ден и Нощ”, който тази седмица се излъчва във вторник, сряда и петък от 22.00 ч. по Нова. Мистериозен и напълно непознат братовчед се появява внезапно в живота на съквартирантите. Той се казва Миро и набързо успява да промени отношенията на всички в апартамента на Боби. 

Опасен човек се появява в дома на Галя, за да я оплете в мрежа от лъжи и изнудвания. С неговото пристигане ще излязат наяве и дълбоко пазени тайни от миналото на Галя. Заплахите, които я застрашават, веднага ще окажат влияние и върху нейното обкръжение. 

Изненади предстоят и за Боби, който най-неочаквано среща нова тръпка в живота си. Първоначалният невинен флирт обаче бързо прераства в сложен триъгълник, който ще се окаже по-коварен, отколкото самият той е предполагал.

Гледайте епизодите на „София – Ден и Нощ” тази седмица във вторник, сряда и петък от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.