Гласувайте за новите пет предложения в кампанията на Facebook страницата на KINO NOVA

Актрисата Мила Йовович се отправя на лов за зомбита в постапокалиптичния свят на екшън-фантастиката „Заразно зло: Живот след смъртта” във втората седмица на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA. Режисьор на лентата е създателят на култовата поредица Пол У. С. Андерсън, който предприема смел подход при екранизацията, като вмъква повече ефекти и епични гледки. 

В кампанията „Великият понеделник” зрителите могат да изберат да гледат още Ема Стоун и Колин Фърт в романтичната комедия „Магия в полунощ”. Филмът на Уди Алън ще пренесе в 20-те години, когато популярен илюзионист има мисията да разобличи млада дама, чиито способности на медиум й носят все повече слава.

Сред заглавията в кампанията е екшън-комедията „Агент под прикритие” със звездата на бойните изкуства Джеки Чан, чийто герой търси баланс между ролите на шпионин и баща. Зрителите могат да гласуват също за екшъна „Трасьори” с Рафи Гаврон и Скот Джонсън, както и за комедията „Убийци” с Катрин Хейгъл и Аштън Къчър.
 
Феновете могат да изберат своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 25 юли, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Това лято „Великият понеделник” протича под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KINO NOVA. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA