Двубоят от 18.00 ч. ще бъде излъчван по DIEMA SPORT2 и по GONG PLAY

Отборът на ЦСКА за новия сезон в Първа професионална лига ще бъде представен официално днес от 17.10 ч. на стадион „Българска армия” преди контролата срещу Удинезе. Двубоят срещу отбора от Серия А започва от 18.00 ч. и ще бъде излъчван по DIEMA SPORT2 и по GONG PLAY.

Старши треньорът на ЦСКА-София Христо Янев отказа да взима отношение по различните провокации срещу клуба и заяви, че се интересува единствено от това да си върши работата, която му диктува „Червените” да бъдат сред водещите тимове в Първа професионална лига.

„Искаме да сме максимално добре подготвени за старта на първенството. Искаме да показваме футбол, който да радва феновете, който да ги кара да идват на стадиона. През цялата подготовка играхме срещу много класни отбори и видях доста неща, които можем да ползваме в хода на кампанията”, коментира Янев.

„Очаквам треньорския си дебют в А група от доста време. Ако кажа, че съм готов на 100 процента, ще излъжа. Аз съм тук, за да дам най-доброто като виждания и потенциал, за да го предам на момчетата ни”.

Повече четете в Gong.bg