Феновете гласуват за най-добър футболист и най-силно попадение в Gong.bg

Динамични коментарни студия, интересни гости, анализи и сблъсък на гледни точки за любителите на българския футбол предлага спортният екип на Нова Броудкастинг Груп в студийната програма за Първа професионална лига. Футболните фенове имат възможността да определят своя фаворит в анкетите на Gong.bg - Играч на мача и Гол на кръга.

„Обзор на кръга в Първа лига” е предаването, което всеки понеделник от 22.30 ч. по DIEMA SPORT прави преглед на изиграните срещи в 90 минути, след края на последния мач от кръга. Зрителите могат да проследят най-интересните моменти от всяка среща, а водещият анализира ключовите детайли от играта на отборите. Във вторник в 20.00 ч. DIEMA SPORT предлага 60-минутна версия  на обзора на кръга, в която са представени само репортажите от мачовете в изминалия кръг, заедно с интервютата на главните действащи лица в двубоите.

„Домът на футбола” вече отвори врати за феновете на играта. Това стана в последния ден от юли в 20.00 ч.  по DIEMA SPORT. Публицистичното предаване, което ще замени „А група токшоу” ще обръща сериозно внимание на процесите в българския футбол през сезона. Негов водещ ще е Петър Стоянов. Всяка сряда в рамките на 60 минути ще бъдат задавани най-интересните въпроси, които да получат най-подходящия и компетентен отговор, ще бъдат представени най-интересните лица и техния поглед към значими теми от изминалата седмица.

„Преди кръга” е предаване, познато от миналия сезон, с начален час 20.00 ч. по DIEMA SPORT и ще се излъчва всеки четвъртък. Водещ е Илиян Енев. То ще включва репортажи преди всеки мач, информация за съставите на отборите, контузените и наказаните футболисти, както и последните новини от всеки клуб преди срещите от предстоящия кръг.

Спортният сайт Gong.bg също следи и предава най-актуалните новини от зеления терен в специална секция, посветена на Първа професионална лига. Gong.bg продължава и традиционните игри Играч на мача и Гол на кръга, в които феновете могат да гласуват за най-добър футболист и най-силно попадение. Гласувалите във всяка от игрите участват в томбола с награди.

Мачовете от Първа професионална лига можете да следите по DIEMA, DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2, както и онлайн в GONG PLAY