Ще успее ли общият план на Мишо и Дидо срещу хип-хоп звездата – вижте в новия епизод на „Не така, брат“

Мишо се забърква в първата си престъпна схема като измисля перфектен начин да прави пари в училище – в новия 3-ти епизод на „Не така, брат“, който може да гледате във видеото горе. Сумата, която трябва да събере, е точно 80 лв. – нито повече, нито по-малко. Защо парите са толкова важни за отличника? И как Виктория се вписва в тази схема?

Всяка конспиративна мисия се нуждае от актуална информация. Мишо е наясно с тъмните тайни на Виктория – обича суши и мрази Боряна от 10A.

Всичко това идва веднага след епизод 2, в който видяхме как геният преживя истинска фантазия с Вики, а след това беше готов да се изправи лице в лице и да се разбере по мъжки с Кънчоу. Какво се случи, гледайте във видеото тук>

Разкрийте общата цел на двамата братя и причината за тежкия труд на Мишо в третия епизод на „Не така, брат“, сезон 2. Не пропускайте да видите какво са замислили продуцентите от 7Talents в мисията по преобразяване на Мишо в корав пич, батка и алфа-мъжкар. Часът на истината е 16.00 ч. в съботния епизод във Vbox7.com.

„Не така, брат 2“  следете всяка сряда и събота от 16.00 ч. във Vbox7.com.