Валчето и Бети издават ТОП 3 съставки за лятото на всяка „#Кифла”

За малко повече от месец първият уеб пародиен сериал „#Кифла” от продуцентите 7Talents успя да спечели сърцата на онлайн потребителите. Общият брой гледания на епизодите на продукцията във  Vbox7.com, YouTube и Facebook е над  милион и половина. Над 30 хиляди пък са почитателите на Валчето и Бети в онлайн пространството – каналите на продукцията във Vbox7.com и YouTube, както и официалните страници на „#Кифла” в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Социалният феномен „#Кифла“ се оказа предизвикателство не само за екипа на 7Talents, но  и за талантливите Рая Белева и Ева Георгиева, които блестящо се превъплътиха в ролите на Валчето и Бети в първия сезон на сериала. 

Кои са успешните ТОП 3 съставки за лятото на всяка #Кифла? Вижте какво успяха да открият главните героини в епизодите:

  • Кифлите си казват „Трябва да отслабнем”, но те всъщност не отслабват, а просто влизат във форма!
  • Едно селфи може да потуши всеки женски спор – стига то да е направено по  правилата на това „Да бъдеш фешън”!
  • Всяка Кифла трябва да се държи, сякаш е известна, а когато някой иска да я снима, трябва да покаже, че снимката й може да изглежда като кадър от Instagram!  

Продуцентите от 7Talents подготвят и специален сезон с най-смешните летни преживявания на Валчето и Бети, а дотогава, през целия август, феновете ще могат да спечелят подаръци в седмичните игри във Facebook.

Следете всичко за „#Кифла” във Vbox7.comfacebook.com/kiflaofficial

Данни: Vbox7.com, YouTube, Facebook, Instagram