Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Ветераните в sci fi жанра Майкъл Бей и Ди Джей Карузо са победителите в четвъртата седмица на „Великият понеделник” по KINO NOVA. Тяхната лента „Аз съм номер четири” спечели зрителския вот в оспорвана борба  с романтичната драма по романа на Никълъс Спаркс „С дъха на канела”. Зашеметяващият фантастичен екшън остави зад себе си и ленти от жанрa като фентъзи трилъра „Призрачен ездач” с Никълъс Кейдж и „G.I. JOE: Ответен удар” с Дуейн Джонсън – Скалата, Чанинг Тейтъм и Брус Уилис, както и мистериозния трилър с Джерард Бътлър и Джейми Фокс - „Смъртоносен противник”.

В най-демократичната телевизионна кампания, която се завърна с четвърти сезон, зрителите имат възможност да бъдат истински кино повелители и да избират филма на седмицата. Това лято „Великият понеделник” ще протече под мотото „Зрителят печели” и участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KinoNova. През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама”.

Новите филмови заглавия във „Великият понеделник” и още информация за кампанията ще откриете на официалната Facebook страницата на KINO NOVA

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA