Новите филмови предложения във „Великият понеделник” са вече онлайн на Facebook страницата на KINO NOVA

Никълъс Кейдж разкрива престъпната си същност в криминалния екшън-трилър „Токарев” в петата седмица на кампанията „Великият понеделник” по KINO NOVA. В лентата на режисьора Пако Кабезас актьорът влиза в ролята на уважаван бизнесмен, който обаче трябва да спаси отвлечената си дъщеря, когато го застигат призраците от миналото. 

В кампанията „Великият понеделник” зрителите могат да изберат да гледат още Роуън Аткинсън в „Джони Инглиш се завръща”. В екшън комедията актьорът се преобразява в скромен бюрократ, извикан да служи на кралицата и страната си, след като всички други тайни агенти са убити.  

Сред заглавията в кампанията е приключенският екшън „Костенурките нинджа” с участието на Меган Фокс и Уил Арнет, както и анимацията „Замръзналото кралство”. Зрителите могат да гласуват също за екшъна „Уличен бой”, в който Чанинг Тейтъм и Терънс Хауърд са част от подземния свят на незаконни мачове и залагания. 

Феновете могат да изберат своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 15 август, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Това лято „Великият понеделник” протича под мотото „Зрителят печели”, докато играе и се забавлява в специално създаденото Facebook приложение на KINO NOVA. Всяка седмица участниците имат възможността да се сдобият със страхотни брандирани награди, а на финала един от всички гласували, изтеглен чрез жребий, ще спечели голямата награда – 3D система за домашно кино.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KINO NOVA