Най-известните студенти у нас разкриват успешна формула за вземане на изпити във Vbox7.com

Време е за изпитна сесия в “Апартамент 404“. В най-новия епизод на комедийния уеб сериал от 7Talents сценаристите на продукцията разкриват уникална по рода си формула за вземане на изпити, проверена от редица поколения.

Кадри от епизод 5 на комедийния уеб сериал “Апартамент 404“ можете да видите ТУК

След купона на Хелоуин тримата любими съквартиранти Стоян, Антон и Велко са изправени пред ново предизвикателство, наречено “Аграрна икономика“. В най-новия епизод на “Апартамент 404“ във Vbox7.com един ключ ще се превърне в непреодолимо препятствие за Стоян и явяването му на изпит. Героите се впускат в спасителна мисия. Главнокомандващият Стоян назначава Антон за координатор, Лили за стратег, а бат Велко влиза в ролята на войник.  Защо "г-н Природно бедствие"  заема мястото на братовчед си на изпитната скамейка и защо най-новият шедьовър на Лили се казва “Обща черта“ не пропускайте да разберете първо във Vbox7.com.

Какво бъдеще очаква Стоян? Как и защо Стоян и Велко пускат мустаци за един ден?  Отговорите ще намерите в новия епизод на  “Апартамент 404“. В последния работен ден от седмицата, този петък, най-известните студенти в България ще спомогнат за доброто настроение на онлайн потребителите със специално създаден скеч за веселата страна на живота.

“Апартамент 404“ всеки  вторник и петък във Vbox7.com.

Абонирай се за “Апартамент 404“ във Vbox7.com. Следи новини за “Апартамент 404“ във Facebook.