"Седмица на Pavell & Venci Venc’" в най-популярния уебсайт за видео споделяне

Vbox7.com ще зарадва всички меломани със специална тематична "Седмица на…" с гост-звезди Pavell & Venci Venc’ от 21 до 27 ноември. Кулминацията предстои на 25 ноември, когато любителите на българската музика могат да гледат новия видеоклип на хип-хоп звездите в най-популярния уебсайт за видео споделяне у нас. Песента и видеото са част от дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, който излиза в петък. 

Pavell & Venci Venc’ разкриват интересни факти за себе си, докато преодоляват различни предизвикателства и участват в някои от любимите уеб поредици във Vbox7.com. Седмицата започва с блиц интервю в духа на "Междузвездни игри", където любимците на публиката отговарят на провокативни въпроси и разбулват непдозорани факти. Приключението продължава с "Как ще реагират". Двете хип-хоп звезди трябва да коментират само с една дума снимки на хора, събития и места – не пропускайте да видите най-искрените им реакции и кой какво харесва. 

Третото предизвикателство пред Pavell & Venci Venc’ е "Мисията е възможна". Дали ще се справят с най-новата дисциплина "Lips Talking" или "Познай какво казва другият", ще стане ясно в сряда във Vbox7.com. Четвъртъкът ще е супер геройски, защото хип-хоп звездите се срещат с Анди от "Дръж ми пуканките". Тримата ще си говорят за любимите филми, свръхестествените сили и предстоящите премиери за следващата 2017 година.  

Нов албум и нов видеоклип очакват всички меломани за финал на вълнуващо откровената седмица. В допълнение Pavell & Venci Venc’ показват амплоа, неподозирано от феновете им. Те се превъплъщават във водещи и ще представят най-важните новини от деня в 90 секунди

Тематична "Седмица на Pavell & Venci Venc’" – от 21 до 27 ноември във Vbox7.com.