Време е да започнеш да пазаруваш по свой начин, както и да вземеш най-добрата iPhone 7 цена

Sravni.bg е уебсайт за сравняване на продуктови цени. Целта на платформата е да помогне на хората при закупуването на стоки онлайн, като им показва най-добрите цени от широк набор от онлайн магазини. Информацията в сайта е надеждна и сигурна, тъй като цялото съдържание внимателно се проверява, преди да бъде публикувано.

Преди дни платформата представи и чисто новия си облик. Това включва нов дизайн, по-удобна функционалност и оптимизирана мобилна версия. Информацията за продуктите и офертите се обработва по специални алгоритми, след което се проверява допълнително от модераторския екип на платформата.

Едни от най-специалните функции са “ценова аларма”, тематичното групиране на продукти от различни сфери и възможност за ревюта към офертите. Очаква се те да донесат оптималното преживяване на желаещите да се сдобият с любимите си продукти.

Продуктите са структурирани в категорийно дърво, което е логично и подредено по начин, който да облекчи максимално намирането на нужния продукт. За бързо намиране на желаните продуктите може да се използва търсачката на сайта.

Целта на създателите на Sravni.bg и техните партньори от най-голямата дигитална компания в България Нет Инфо е да осигурят едно място, в което потребителите да могат лесно да намират достоверна и структурирана информация. По този начин Sravni.bg може да оказва важна помощ в края на продажбената фуния - а именно, в момента на вземане на решение за покупка.

Наближаването на края на месец ноември приближава все повече до Black Friday, което всички знаем какво е - любимите ни продукти на необичайно ниски цени. Актуалната информация на Sravni.bg може да се окаже изключително добра възможност да се сдобиете с любимия телефон, телевизор, облекло, козметика, професионална камера или друго.

Sravni.bg – Време е да започнеш да пазаруваш по своя си начин, както и да вземеш най-добрата iPhone 7 цена.