Новият епизода на комедийният уеб сериал е вече онлай във Vbox7.com

Остатъците от храна и мръсните чинии се нанесоха в “Апартамент 404“ заедно с Велко. В допълнение тримата съквартиранти се сдобиха с нови домашни любимци – малки, бързи и не много симпатични. Какви техники за борба с хлебарките използват Стоян, Антон и Велко ще разберете в новия епизод на най-новия уеб комедиен сериал на 7Talents първо във Vbox7.com.

В помощ на тримата съквартиранти прага на “Апартамент 404“ прекрачва чистачът Живко от “Живко Мор“ ООД. Със своя внушителен опит той предприема крайни мерки, които изискват незабавна евакуация. Останали без дом за една нощ, Антон, Стоян и Велко търсят подслон в дома на Лили. Ще приеме ли тя извинението на Антон след заблудата с вегетариански кюфтета, открийте в новия епизод на “Апартамент 404“.

Вярно ли е твърдението на Стоян, че на една видяна хлебарка съответстват 100 скрити ще научите първо във Vbox7.com. В петък не пропускайте ценните съвети за оцеляване в студентските години и забавни кадри от снимачната площадка в специалния влог на любимите български студенти.

“Апартамент 404“ всеки  вторник и петък във Vbox7.com.

Абонирай се за “Апартамент 404“ във Vbox7.com.

Следи новини за “Апартамент 404“ във Facebook.