Не пропускайте шоуто тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В шоуто за преобразявания "Като две капки вода" тази вечер по NOVA силният пол ще излезе напълно от зоната на комфорта, обувайки високи токчета за превъплъщенията в някои от най-известните дами на световната музикална сцена. След като Бутонът на късмета изненада Миро, Башар Рахал, Коцето Калки и Ваня Джаферович с образите на истински поп диви, довечера всеки от тях ще излезе на сцената със задължителния антураж на певиците, включващ ефектна визия,  сексапил и обаяние.

По темата

"И четиримата искат да бъдат максимално убедителни с глас и роля, без да има пародиен елемент. Миро ще бъде тийнейджърският идол Бритни Спиърс, който трябва да превърне сцената в комбинация от голямо междучасие и поп парти. За Dalida Коцето Калки пък ще опита да се вживее в образа на закачливо момиче с детско излъчване", коментират подготовката вокалният педагог в "Като две капки вода" Етиен Леви и преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

Актьорът Башар Рахал ще работи върху еротичното излъчване и сценични провокации на Мадона, а футболистът Ваня Джаферович ще влезе в ролята на "ледена кралица" с едно от най-известните парчета на първата дама на българската поп музика - Мария Илиева.

"Не съм си и представяла, че ще ме поканят в шоуто за преобразявания. Не можах да повярвам, когато мъжът ми се обади един ден и ми каза: "Канят те да участваш в "Като две капки вода". В понеделник ще бъда Кайли Миноуг, която изисква да съм нежна, женствена и дори малко да се глезя, докато пея", разказа София Джамджиева в рубриката на "Събуди се" – "Говори с Ива". Пред камерата на Ива Софиянска - Божкова младата актриса разказа повече за отношенията с нейната майка и най-добър приятел – актрисата Албена Чакърова. Талантливата Михаела Маринова на свой ред ще влезе в мъжки образ, изпълнявайки парче на Краля на рок енд рола Елвис Пресли. Люси Дяковска ще постави на изпитание своята артистичност и вокално майсторство с ролята на Лили Иванова, а ДесиСлава ще има възможност да добави още една бленда към многообразните имитации – този път с гласа и визията на r&b звездата Риана.

Как ще завърши артистичното съревнование в третия лайв от пети сезон на шоуто? Как ще се справят мъжете в ролята на красавици с впечатляващи гласове? Не пропускайте "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.