Не пропускайте шоуто в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Бутонът на късмета донесе нови музикални и сценични предизвикателства в "Като две капки вода", които звездните участници ще представят в шоуто за преобразявания следващия понеделник от 20.00 ч. на живо по NOVA.

София Джамджиева ще оглави рок групата Jorney, a ДесиСлава ще вземе един от вечните хитове на Шер. Ваня Джаферович ще се включи в момчешката банда Backstreet Boys, а Миро ще усети "Болката отляво" в обувките на вечния Васил Найденов. 

Още снимки от сцената на шоуто вижте в галерията ТУК

По темата

Калки ще се върне към мъжките образи с Gipsy Kings, докато Михаела Маринова ще се впусне във фънк звученето и доброто настроение на Бруно Марс. Башар Рахал ще донесе романтика на сцената с образа на Джо Кокър, а победителят от последния лайв Люси Дяковска ще се изправи пред имитацията на специфичния глас на Аксел Роуз.

Как ще се справят звездите с предизвикателствата и кой ще е следващият победител в шоуто? Не пропускайте "Като две капки вода" в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.